montalt race (MR) 15,52 km - CURSA O CAMINADA (TU TRIES!)

La Montalt Race (MR) és una cursa / marxa de muntanya de 15,52 km que recorre alguns dels corriols més interessants i desconeguts de la zona del Montalt. Amb un recorregut tècnic i entretingut, la MR és ideal per a aquells que volen fer una cursa ràpida, però també per a aquells que volen passar el dia gaudint de la muntanya i del paisatge espectacular que ofereix la cursa, que passa pel cim del Montalt i baixa per corriols i camins tècnics espectaculars. Una cursa ideal per a fer CORRENT O CAMINANT amb amics i familiars!

Recorregut:    15,52 km

Desnivell:        615 m+

Alçada màx:    595 mDOLMEN RACE (DR) 26,76 KM - CURSA O CAMINADA (TU TRIES!)

La Dolmen Race (DR) és una cursa / marxa de muntanya de 26,76 km que recorre alguns dels corriols més interessants i desconeguts del Parc del Montnegre-Corredor.  A més de fer part del mateix recorrregut de la MR i de fer cim al Montalt, la DR s'endinsa dins del Parc i recorre alguns dels monuments megalítics de la zona, com el Dolmen de Ca l'Arenas. La DR és una cursa ideal per a aquells que estan entrenant per a una Marató de muntanya, i aquells que vulguin passar el dia caminant o corrent per un recorregut espectacular ple de paisatges i camins desconeguts. Una cursa ideal per a fer CORRENT O CAMINANT amb amics i familiars!

Recorregut:     26,76 km

Desnivell:      1091 m+

Alçada màx:    639 mDOLMEN TRAIL RACE (DTR) 42,50 KM

La Dolmen Trail Race (DTR) és una MARATÓ de muntanya de 42,50 km que recorre diversos corriols tècnics i desconeguts dins de la ruta megalítica del Parc Natural del Montnegre-Corredor. La DTR comparteix amb les altres curses els primers quilòmetres, fins al cim del Montalt i el Coll de la Ferradura, des d'on inicia un descens cap a Arenys de Munt per acabar recorrent diferents corriols i camins poc coneguts, ascensos i descensos ràpids i tècnics, dos dòlmens, i un munt de paisatges espectaculars. Una cursa llarga però espectacular, ideal per a aquells que una Marató ja els comenci a quedar curta!

Recorregut:     42,50 km

Desnivell:      1606 m+

Alçada màx:    657 m